lunes, 20 de noviembre de 2006

Gairebé mitja horeta penjat a l'andana.

Ja fa temps que he renunciat a agafar el tren per anar a treballar els dilluns al matí. És impossible seure, no hi ha lloc. Per això acostumo a venir el diumenge al vespre.

Ahir pretenia agafar el tren de les 20:08, així que cinc minuts abans de l’hora del tren era a l’estació. Van dir alguna cosa per la megafonia, però des de l’andana no s’entenia res, i és que l’estació de Torredembarra és,... com us diria,... provisional. (Fa cinc anys van començar a fer obres, unes obres que mai no s’han acabat però en les que ningú no treballa).

La qüestió és que el tren va arribar a dos quarts de nou. Ple, es clar. Aquest és un dels fenòmens habituals de la Maleïda Renfe: s’ajunten els viatgers d’un tren amb els del següent ja que el retard del primer fa que a l’andana es dobli el nombre de ferronautes. Hom podria pensar que es pot esperar el segon, que probablement anirà buit, ja que els preveien viatjar-hi han agafat el d’abans, però,... a quina hora passarà el de desprès?.

Trobo lloc tot apartant les maletes dels estudiants que omplen el vagó. Em disposo a escoltar l’últim de Tok Tok Tok, arribo a Passeig de Gràcia a les 21:45.

Minuts que m'ha robat avui la Maleïda Renfe: 32


No hay comentarios: