miércoles, 22 de noviembre de 2006

I et cobren el bitllet com si et deixessin a l'estació!!

Avui no m'ha calgut agafar el tren de la Maleïda Renfe. Podria haver-ho fet, ja que per desplaçar-me entre on he passat la nit i L'Hospitalet tenia diverses opcions. El meu principi és, si pots triar mai no triis la Maleïda Renfe, però en aquest cas hi ha elements afegits que obliguen aquesta tria.

L'estació de L'Hospitalet no és un espai per a viatgers, és un maleït aparcament de trens. A les vies s'hi acumulen fins a tres unitats, nou vagons. Per això, si vens a L'H en tren la Maleïda Renfe et pot deixar a més de 200 metres* de l'estació.


Passa exactament el mateix si vols agafar el tren a L'H, quan anuncien que el tren és al capdavant d'una andana, la gent, tot i que ja sigui a l'estació, ha de recòrrer (habitualment còrrer) una distància amb la que no comptava.

En algunes ocasions ocasions el tren surt abans que no hi arribi, amb la cual cosa a la cursa injustificada cal que s'hi sumi l'espera fins la sortida del seüent tren, que pot estar a l'extrem d'una altra andana.

Minuts que et pot robar la Maleïda Renfe corrent fins el tren: 10
Temps robat acumulat des de l'inici del blog: 0 h 57'

(*)Les unitats de la sèrie 446, que habitualment fan els recorreguts que arriben o surten de L'H, tenen gairebé 76 metres de longitud. Quan n'hi ha dues aparcades davant la teva has de recòrrer els més de 225 metres que signifiquen la suma dels tres trens.

No hay comentarios: